qision nieuws

Op deze pagina vindt u onze laatste nieuwsberichten. U bent van harte uitgenodigd om, indien u wilt, uw commentaar bij de berichten te plaatsen.

Afscheid Andre Hilhorst als operationeel manager

Categories: Qision nieuwsberichtAuthor:

Per eind februari heeft Qision Testmanagement afscheid genomen van Andre Hilhorst als operationeel manager. Andre was vanaf de start van Qision Testmanagement betrokken bij ons bedrijf. Wij willen hem van harte bedanken voor al zijn inspanningen voor ons, en wensen hem het allerbeste in de toekomst toe. Met ingang van maart zal ons operationeel management worden uitgevoerd door Peter Logman en Arno Dijkmans.

Qision Testmanagement lanceert nieuwe website

Categories: Qision nieuwsberichtAuthor:

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het bouwen van de nieuwe website waar u op dit moment naar kijkt.

Onze oude website was letterlijk een kunstwerkje, maar bood ons niet de mogelijkheden om u alles te vertellen wat wij belangrijk vonden. Op de nieuwe website hebben wij deze mogelijkheid wel: we kunnen u op de hoogte houden van wat ons bezighoudt, u kunt nu direct bij ons solliciteren of met ons in discussie treden over ons vakgebied.

De website is mede tot stand gekomen door de deskundige begeleiding van Nick van de Goorbergh van Scratched (waarvoor dank Nick!).

Wij zijn erg blij met deze nieuwe website en hopen dat u er ook veel plezier aan zult beleven.

'