geschiedenis

Ontstaan van Qision Testmanagement

Qision Testmanagement B.V. is een onderdeel van Qision B.V. en is sinds oktober 2010 actief op de Nederlandse testmarkt. Qision B.V. werd in april 2008 opgericht door Peter Logman en Arno Dijkmans, beiden ervaren testmanagers die hun eerste stappen in het testvak hebben gezet bij een grote IT organisatie voordat ze besloten voor zichzelf te beginnen. Inmiddels is Qision Testmanagement uitgegroeid tot een gewaardeerde speler op de testmarkt met ervaren krachten, die allen hun sporen hebben verdiend als test- of acceptatiemanager van complexe IT projecten.

Informatie over de oprichters

De oprichters van Qision Testmanagement zijn test- en acceptatiemanagers in hart en nieren.

Directeur en oprichter Peter Logman is een zeer ervaren test-/acceptatiemanager die in zijn opdrachten vaak ook andere verantwoordelijkheden (projectmanagement, releasemanagement, portfoliomanagement) op zich neemt om de projecten waarbij hij betrokken is succesvol af te ronden. Peter heeft zijn strepen verdiend bij klanten als Rabobank, AXA verzekeringen, Staatsloterij, Shell en HMRC (Belastingdienst UK).

Mededirecteur en -oprichter Arno Dijkmans is eveneens een zeer ervaren test-/acceptatiemanager, die vanuit zijn kennis en ervaring binnen de projecten waarbij hij betrokken is ook vaak rollen als releasemanager, implementatiemanager e.d. vervult. Arno werkte onder andere bij ING Bank, ABN AMRO Bank, Royal Bank of Scotland, Nationale-Nederlanden, TNO en Miele.

'