over Qision Testmanagement

Qision Testmanagement is een gespecialiseerde adviesorganisatie, voor en door test- en acceptatiemanagers. Qision Testmanagement is in 2010 opgericht door twee zeer ervaren testmanagers, en kent sindsdien een flinke groei. Wij houden van ons vak, en onderscheiden ons bij onze klanten met de hoge kwaliteit van onze dienstverlening en onze positionering als dienstverlener voor de opdrachtgever. Die bestaat naast een grondige theoretische testkennis uit een dienstverlenende houding en een pragmatische aanpak, gericht op het boeken van werkelijk bruikbare testresultaten voor het nemen van weloverwogen beslissingen om tot implementatie van informatiesystemen over te gaan.

Onze passie voor het vak van test- en acceptatiemanager blijkt onder andere uit het feit dat onze oprichters vanaf het begin werkzaam zijn “in het veld”. Wij streven ernaar om testprofessionals niet enkel te detacheren, maar onze kennis en ervaring in te zetten om oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen. Dit zijn bijvoorbeeld diensten op het gebied van managed testoutsourcing en testrapportages gebaseerd op project- en productrisico’s.

Onze ambitie (missie) is niet de grootste te worden op het vlak van test- en acceptatiemanagement, maar wel de beste. Voor ons betekent slagen dat onze opdrachtgevers onze toegevoegde waarde ten opzichte van onze concurrenten herkennen en waarderen. En dat onze testprofessionals uitdagende opdrachten bij veeleisende opdrachtgevers met succes afronden en zich daardoor kunnen ontwikkelen tot de beste in ons vakgebied.

Via onderstaande opties kunt u meer te weten komen over Qision Testmanagement als organisatie.

onze visie

Onze visie op testen, testmanagement en acceptatiemanagement.

Read more →

geschiedenis

Korte ontstaansgeschiedenis van Qision Testmanagement.

Read more →

onze testprofessionals

Een overzicht van de professionals van Qision Testmanagement.

Read more →

qision nieuws

Nieuwsberichten van en over Qision Testmanagement.

Read more →

blog & publicaties

Blogberichten en publicaties van onze medewerkers.

Read more →
'