referenties klanten

Qision Testmanagement streeft naar een hoge klanttevredenheid en succesvol afgeronde projecten. Onderstaand treft u een aantal meningen over (de professionals van) Qision Testmanagement als opdrachtnemer van mensen die het kunnen weten (bron: LinkedIn).

Friso van der Meulen (Informatiemanager TNO) over Arno Dijkmans:

Ik heb Arno leren kennen als een expert op test management gebied, die prima in staat is om die kennis te vertalen naar praktische uitvoering. Een grondige aanpak zonder dogmatisch te worden. De waarde van een testaanpak vanaf het begin van een project heeft hij duidelijk kunnen aantonen.

Sven van Acker (Testmanager Royal Bank of Scotland) over Arno Dijkmans:

Arno is een geweldige collega die gemotiveerd en proactief is. Hij luistert zorgvuldig near de sponsor en past de testaanpak aan aan de specieke klantwensen en -context zonder haar integriteit uit het oog te verliezen. Arno is een collega met wie ik graag nog eens zou werken in toekomstige opdrachten.

Martijn Ijsselmuiden (Businessanalist nationale nederlanden) over Guillaume Verheij:

Ik heb Guillaume leren kennen als een zeer capabele tester die uitblinkt in het opleveren van goed gedocumenteerde bevindingen, waarbij hij meestal de analyse ook al gedaan heeft. Hij heeft het vermogen om complexe IT systemen, inclusief de integratie tussen verschillende componenten te overzien. Hij is hierdoor in staat om collega’s te helpen bij ontwerp vraagstukken. Bovenal is hij iemand die altijd een extra stap zet als dat nodig is, en is hij een heel aardige persoon om mee samen te werken.

Eduard van Raalte (Projectmanager nationale nederlanden) over Arno Dijkmans:

Arno is een resultaatgerichte, intelligente testmanager (een combinatie die je niet altijd in één persoon ziet). Hij heeft een grondige kennis van testprincipes, die weet hoe deze in praktijk te brengen. Arno kan met grote verantwoordelijkheden vertrouwd worden. Zijn open communicatie en gevoel voor humor maakten het voor mij een plezier om met hem te werken

Leo Smitshoek (Programmamanager nationale nederlanden) over Arno Dijkmans:

Arno is een plezierige vent om mee te werken. Expert in testen. Erg professioneel. Een absolute drive om binnen tijd en zonder concessies aan kwaliteit op te leveren.

Frank Post (Projectmanager Capgemini/Staatsloterij) over Arno Dijkmans:

Arno werkte bij de (Stichting Exploitatie Nederlandse) Staatsloterij als testanalist en (later) als testcoördinator. I heb hem leren kennen als resultaatgericht en pragmatisch (risicogedreven), gebaseerd op op zijn kennis van zowel de testpraktijk als zijn grondige kennis van de specifieke klantwensen en -eisen. Echt een man waar je op kunt bouwen.

Ruud de Roos (Projectmanager Delta) over Guillaume Verheij:

Guillaume heb ik ervaren als zeer betrouwbaar en betrokken. Hij toonde ook zijn gevoel van verantwoordelijkheid voor het team en het eindresultaat. Indien nodig was langer werken geen probleem. Guillaume is een echte teamspeler. Staat altijd open om anderen te helpen, ook als dat verder gaat dan zijn formele opdracht. Laat in zijn structurele manier van denken en werken zien dat hij weet waarover hij spreekt als het over testen gaat. Is helder in zijn mondelinge en schriftelijke communicatie. Ondanks dat hij begon zonder achtergrond in de energiemarkt en de applicaties, is hij al snel uitgegroeid tot kennisdrager op diverse gebieden.

Chiel Harmsen (Migratiemanager TNO) over Arno Dijkmans:

Ik heb met Arno samengewerkt en heb hem leren kennen als een intelligente en zeer communicatieve testmanager. Hij is in staat om het testtraject van complexe systemen op inzichtelijke wijze te organiseren. Ook als de hectiek in het project toeslaat behoudt Arno het overzicht en communiceert hij duidelijk over de stand van zaken en de mogelijke risico’s.

Colin Brown (Requirementsmanager HMRC) over Arno Dijkmans:

Arno’s team was altijd goed georganiseerd en gefocust. Zij werkten in een omgeving met meerdere, overlappende iteraties, waar resources vaak gedeeld moesten worden over de test teams voor twee grote programma’s voor HMRC (AD: Engelse Belastingdienst). Hiervoor was sterk teamleiderschap en resource management nodig, evenals doordacht en intelligent test delivery management. Arno was ideaal voor deze uitdaging, met zijn diepe kennis van de test discipline, zijn ervaring in UML en Rational tools en zijn uitmuntende interpersoonlijke vaardigheden. Om deze reden was het eenvoudig om op het professionele vlak met Arno samen te werken omdat zij op de juiste momenten op de juiste zaken focusten, en op het persoonlijke vlak is Arno een plezier om mee te werken en mee om te gaan.

'