testoutsourcing

Qision Testmanagement gelooft in het outsourcen van de uitvoering van testwerkzaamheden, zo zeer zelfs dat wij geen uitvoerende testers in dienst hebben. Door outsourcing van testen kunnen in principe zonder kwaliteitsverlies de kosten van het testen van informatiesystemen met tientallen procenten worden verlaagd. Dikwijls worden echter deze doelen met outsourcing niet behaald door het falen van de aansturing en begeleiding. Met ons bewezen proces voor testoutsourcing garanderen wij een hoge kwaliteit van het testproces tegen lagere kosten.

Een voorspelbaar en beheersbaar offshore testproject

Testoutsourcing vraagt ervaring en een gedegen testproces met duidelijke afspraken tussen de verschillende partijen. De testmanagers van Qision Testmanagement hebben de benodigde ervaring, en samen met onze partners volgen we een helder en beproefd proces voor testoutsourcing.

  • Gekwalificeerd en ervaren (Nederlandstalig) testmanagement op de projectlocatie, voor de dagelijkse afstemming met de projectmanager en de opdrachtgever
  • Gecertificeerde (TMap Next® en/of ISTQB) ervaren testers (van onze partners) die offshore de testwerkzaamheden uitvoeren. Ook Nederlandstalig en bekend met de Nederlandse cultuur.
  • Een lean testproces met vastgelegde verantwoordelijkheden voor alle betrokken partijen (u als opdrachtgever, Qision Testmanagement als opdrachtnemer en onze offshore partners als uitvoerende partij)

Het proces kan als volgt in beeld worden gebracht:

Voordelen van onze testoutsourcing

  • Tot wel 40% kostenbesparing ten opzichte van een onsite testteam
  • Gegarandeerd hoge kwaliteit testuitvoering door onze aansturing en ons bewezen testproces
  • Nederlandssprekende offshore testers die bekend zijn met de Nederlandse cultuur, waardoor veel communicatieproblemen kunnen worden voorkomen (Engelstalig uiteraard ook mogelijk)
  • Continue verbetering in het ontwikkel- en testproces door actieve testproces verbetering
  • Altijd actueel inzicht in de voortgang en uw productrisico’s

Interesse?

Heeft u interesse in offshore testoutsourcing voor uw organisatie of project, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

'